Polo á coca-cola

Ingredientes:

500 g de peituga de polo, unha cebola grande, 65 g de salsa de soia sen glute, media coca-cola light, aceite de oliva virxe extra.


Elaboración:

  1. Cortar a cebola en xuliana, poñela nunha tarteira cun pouco de aceite e deixar pochar a lume lento.
  2. Cortar a peituga en dados grandes e poñer nun recipiente coa salsa de soia, reservar.
  3. Cando a cebola estea pochada engadir á tarteira os anacos de polo escorregado e remexer, cando o polo xa colla temperatura engadir a salsa de soia que quedou no recipiente.
  4. Subir un pouco o lume en cando o polo coa salsa de soia comece a ferver engadir a coca-cola, esperar a que comece a ferver outra vez remexendo de vez en cando.
  5. Cando ferva baixa o lume e deixar que o líquido reduza a metade.

Suxestión: servir acompañado de arroz branco ou un puré de patacas.



Dificultade: Facilísima.
Tempo aproximado: 1 hora e 45 minutos


Comentarios