Verduras con arroz

Ingredientes:

Verduras: cabaciña c/s, cenoria c/s, pemento c/s, cebola c/s, salsa de soia sen glute c/s, 
Arroz: arroz c/s, dentes de allo, auga, aceite de oliva virxe extra c/s, sal


Elaboración

  1. Cortar todas as verduras 
  2. Poñer a pochar nunha tixola o pemento e a cebola cun pouquiño de aceite de oliva. Facer a lume lento ata que a cebola estea transparente.
  3. Unha vez que a cebola e o pemento estean pochados engadir a cenoria. Cociñar a lume lento ata que a cenoria empece a facerse, despois engadir a cabaciña, remexer todas as verduras e deixalas a lume lento ata que estean feitas.
  4. Cando as verduras estean feitas botarlles por enriba un chorro de salsa de soia e remexer. Reservar.
  5. Facer un arroz branco.



Dificultade: Facilísima.
Tempo aproximado: 30 minutos.

Comentarios